Om Svedala Bygg AB

– Vårt gedigna kvalitetstänkande gör oss till ett komplett byggföretag.

Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda i alla lägen.

Sedan Svedala Bygg grundades i början på 70-talet har vi byggt åt kunder både inom industri och fastighetsbolag men även gjort många jobb för privatpersoner. Vårt gedigna kvalitetstänkande gör oss till ett komplett byggföretag. Idag är vi drygt 20 anställda med stor kompetens och erfarenhet inom byggbranschen.

Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda i alla lägen. Detta ställer krav på kvaliteten genom hela arbetsprocessen. Våra arbetsledare håller kontakt med kunden inför, under och efter byggprocessen och ser till att arbeten utförs efter kundens önskemål. En nära kontakt med kunden gör också att beslutsvägarna blir kortare, vilket möjliggör för en både snabbare och mer kostnadseffektiv process.

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg med oss som leverantör och de resultat vi presterar. Vi ställer därför stora krav på våra leverantörer, underentreprenörer och inte minst på oss själva. Vi har noga utvalda medarbetare och arbetar tillsammans med de bästa underentreprenörerna när det kommer till el, målning, VVS, isolering, plåtarbeten och tak-täckning.

Vårt gedigna arbete när det kommer till kvalité har gjort att vi har många återkommande kunder, både privatpersoner och större bolag så som Sandvik, KlaraBo, NCC och Bravida.

Vårt verkstadssnickeri levererar specialsnickerier till egen verksamhet men också för externa beställningsjobb, allt efter kundernas speciella önskemål. Utöver ovan nämnda tjänster gör vi även plåtarbeten, metallarbeten i vår egen smedja, större gjuteriarbeten och finsnickerier. Nära kopplat till vår verksamhet har vi också arkitektkontoret Svedala Arkitektur, vilket möjliggör att vi kan vara med i hela processen, från första idé och skiss till färdig byggnad. Har ni frågor kring arkitekthjälp kan ni kontakta oss eller gå in på www.svedalaarkitektur.se!

Om du har tankar kring ett byggprojekt, stort som litet. Tveka inte att höra av er! Vi på Svedala Bygg hälsar er alltid varmt välkomna till oss och ser fram emot att få besvara era frågor.

Martin Sjöström
VD Svedala Bygg

Några av våra tjänster & referenser

Ombyggnad

Ombyggnad En ordentlig ombyggnation kan göra en lokal eller byggnad perfekt [...]

Vill du veta mer? Ring oss: 040-40 00 96